gallery/katasztrofavedelem_logo-1-769x675

Együttműködő partnereink

 

 

Keresőkutyás Szolgálat logo

Nagy megtiszteltetés nekünk, hogy megköthettük első együttműködésünket, ettől az évtől kezdve az Alapítványunk a Honvédelmi Sportszövetség tagszervezetévé vált. 

 

gallery/logo_color_green

Nagy örömünkre idén sikerült megkötnünk a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatósággal is az együttműködési szerződésünket!

 

gallery/mataszlogokp

Tekintve hogy a Keresőkutyás Szolgálat Alapítvány a jövőben részt kíván venni azokban a honvédelmi feladatokban is, melyek  közös összefogással hatékonyabban valósulhatnak meg, ezért szintén örömünkre szolgál, hogy ettől az évtől kezdve a Magyar Tartalékosok Szövetségének is tagszervezetévé válhattunk, szorosan együttműködve a a Jász- Nagykun- Szolnok megyei szervezettel.

Szakmai tudásunkkal segíteni tudunk a mentésre, katasztrófa-elhárításra történő felkészülés elősegítésében, támogatásában, valamint szívesen részt veszünk az önkéntes területvédelmi tartalékosok és a kadét korosztály képzésében is.

Tervezünk és jelenleg is megvalósítunk továbbá olyan nyílt napokat, melyek a civil emberekkel ismertetik meg a katasztrófavédelemben való önkéntes munka, kutyákkal való közös munka szépségét is, lehetőséget adva arra, hogy aki ebben komolyabb szerepet kíván magának szánni, lehetősége legyen kipróbálni magát ezen a területen. Ennek érdekében önkéntes fogadószervezet is lettünk, így fogadni tudjuk a közérdekű önkéntes munkát végezni kívánó civileket is.