nyomkövetés

TANFOLYAMAINK

JELENTKEZZ ÖNKÉNTESNEK!

 

 

Keresőkutyás Szolgálat Logo

Szeretnél segíteni nekünk? 

Folyamatosan várjuk önkéntesek, segítők jelentkezését! Ha komolyan érdeklődsz, az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz önkéntesnek! Várunk szeretettel! 

Tanfolyamra jelentkeznél? 

Az alábbi űrlap kitöltésével várjuk jelentkezésedet tanfolyamunkra! Tanfolyamaink 2019. évtől lesznek meghirdetve, sajnos a helyek korlátozottak! Kérlek, érdeklődj a részletekről az alábbi űrlap segítségével:

Név:  
Email cím:  
Kutya kora, képzettségi szintje:  
Hogyan talált meg minket?  
Üzenet  

Nagy-nagy örömhír, hogy az egyik gazdinak köszönhetően, akinek segítettünk a kutyusuk eltűnésekor, biztosított számunkra helyet a folyamatos tréningjeinkhez, így mind a területkutatás, mind a nyomkövetés, mind a pályamunka gyakorlásához van állandó helyszínünk, ahol tudunk mostantól békességben tréningezni. Hatalmas köszönet és hála Neki!

Munkánkhoz szükségünk van folyamatosan segítőkre, önkéntesekre, de módot szeretnénk nyújtani a jövőben olyanoknak is, akik tanulni szeretnének! Ezért szervezünk tanfolyamokat is, melynek a végén több szintű vizsgát követően lehetőség lesz velünk komolyan együttdolgozni. Ha érdeklődnél, itt tudsz jelentkezni!

Név:  
E-mail cím:  
Milyen területen tudnál, szeretnél segíteni nekünk?  
Hogyan találtál meg minket?  
Üzenet